Branding Strategy

FaroDevelopment este o agenție de brand strategy cu sediul în Cluj-Napoca. Știm că, în cazul în care companiile doresc să crească acestea nu trebuie să se oprească în construirea brandurilor lor. Chiar și atunci când vremurile sunt grele. Mai ales atunci când vremurile sunt grele. Activitățile de construcție a unui brand nu se oprește niciodată. Antreprenorii și experții în marketing de astăzi se confruntă cu o serie de provocări. Globalizarea. Noi competitori. Upgrade-uri de tehnologie noi. Și un număr tot mai mare de canale de comunicare. Și aici FaroDevelopment face diferenţa.

Branding Identity

În absenţa identităţii, o companie, un produs sau un serviciu aproape că nu există. Un brand fără personalitate înseamnă un brand invisibil cu alte cuvinte culoarea, grafica, fotografia, toate joacă un rol crucial. Aici intră în acţiune FaroDevelopment. Îţi oferim o identitate care să te reprezinte. FaroDevelopment creează identităţi de brand memorabile, nu numai nume noi şi logo-uri. Noi folosim puterea identităţii de brand vizuale şi verbale pentru a ajuta companiile să iasă în evidenţă.

Branding Naming

Brand Naming poate construi sau distruge o companie, produs sau serviciu. Dacă nu aveţi un nume de brand corect, este posibil ca societatea dumneavoastră să nu fie observată. În afaceri, la fel ca în show business, există nume de branduri bine alese şi altele mai puţin bine alese. Noi ştim că numele de brand-uri bine alese sunt mereu amintite. Ele acţionează ca o piatră de temelie pentru a construi un brand şi crește șansele de succes a proprietarilor lor. Oricare ar fi serviciu sau produsele oferite de către compania dumneavoastră, FaroDevelopment are know-how-ul pentru a vă putea ajuta.

Digital Design

În spatele fiecărui brand mare, există o mare experienţă digitală. Noi ştim că este nevoie de stil şi practicitate pentru a obţine cât mai mult succes din mass-media-ul digital. Şi noi suntem o agenţie de design digital, care îmbină perfect aceşti doi termeni. Stilul în a oferii o experienţă on-line captivantă. Practicitatea pentru că ne bazăm pe cea mai bună tehnologie. Integrăm cu succes design-ul cu know-how tehnic. Iar angajamentul nostru de a găsi soluţii creative la provocările tehnice face ca munca noastră să fie una distinctă şi eficientă.

Deschidem orizontul
succesului tău.

Adresa

Cluj-Napoca
Str. Inău, nr. 22
ROMÂNIA

Urmăreşte-ne